nasi arab segera : mudah, cepat dan murah

Biasa makan mee segera??

Mudah, kan??? Semudah A, B, C..

Macam iklan satu mee segera tu.. 2 minit dah boleh makan..

Org suka yang segera.. mudah..tapi, mesti sedap…

Tiada kompromi..

Bukan mee segera yg aku nak citer..

Kisahnya tentang nasi arab yg sama konsepnye . Mudah.Cepat dan Murah..

Ochee Nasi Arab Instant

Perasan tak?? Kita sekarang nie, hidup selalu rushing..

Semua nak cepat..

Itu nak cepat

Ini nak cepat

Jadi.. semua mesti nak mudah supaya jimat masa.. CEPAT.

Tapi….

Kualiti tak nak kompromi..

nak yg BAGUS..

nak yg SEDAP…

So.. OCHEE NASI ARAB INSTANT ni, salah satu penyelesaian yg MUDAH, CEPAT dan SEDAP..

Nak masak pon mudah..

Tak payah tunggu lama..

Dalam rushing pon boleh buat…

Kejap jer dah boleh makan satu keluarga..

KENAPA MESTI GUNA OCHEE NASI ARAB INSTANT

1 . MURAH… beras yg digunakan adalah beras berkualiti… Tak payah dah nak beli susu cair, minyak sapi, rempah ratus,minyak bagai..JIMAT. semua tu boleh dapat dengan harga cuma RM25 saja. dengan Ochee Nasi Arab nie..

2. MUDAH… Tak payah sibuk sibuk nak gi cari resepi sana sini.. tanya mak.. tanya pakcik google. Semua dah dipermudahkan.. tinggal buka pek dan masukkan jer pes dan rempah dalam periuk..

3. SEDAP… Semua sukatan dan disukat terbaik dah.. bayangkan kalau kita first time nak buat sendiri nasi arab… Mana banyak bawangnya.. mana banyak susu cairnya, mana banyak rempah ratusnya.. kita sendiri pon blur jadinya.. dah susah payah gitu.. rasa.. belum tentu sedapnya.. dengan pek nasi arab segera ni.. rasa dijamin sedap. Dari feedback diterima tiasa satu pon yg respon negatif.. semua kasi THUMBS UP.

Dengan hanya RM25/500gm boleh makan NASI ARAB beramai ramai sehingga 6 orang sekeluarga.

Jangan risau.. segala step dah disediakan pada lebel pek nasi arab ni..

Ikut jer step yg disediakan.

Gerenti jadi..

Customer aku yg tak pernah nasi arab pon excited..

Mudah katanya.. dan yg buat diorang melonjak suka, sebab ianya sedap sangat..

Anak anak suka.. suami pon suka katanya.. so si isteri, senyum melebar sampai ke telinga sebab anak anak ngan suami dah puji..

So.. sapa sapa nak cuba.. menarik hati sang suami.. dapatkan la sekurang kurangnya 1 pek OCHEE NASI ARAB INSTANT nie yer

Diulang sekali lagi…

Harga cuma RM25/500gm 6 org makan.

Nak dapatkan di mana??

Wasap jer

Abang Am untuk pertanyaan dan tempahan.

http://www.wasap.my/60165231062/nasiarabexpress

Yg dah try … TERIMA KASIH…. Pasti tersenyum senyum baca post nie.. nak lagi.. wasap jer yer

RM25/500gm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s