D.I.Y : Pistol getah dari chopstick!!!!

Salam semua !!!

Semalam, sedang aku layan tips video dari Youtube untuk projek aku akan datang, ternampak plak satu video tutorial untuk buat pistol getah dari chopstick…

Berkenan la pulak aku nengoknyer….

“Kalau aku buat bende nie mesti kembar aku suka…. lagipun tak payah nak beli pistol mainan yang kat kedai tu… 5-6 hinggit, setakat boleh pakai sejam dua jer… membazir…. “,  ligat pulak kepala hotak aku memikirkannya…

Asalkan depa seronok, aku pun tumpang seronok jugak….

Nie ler hasilnyer…

BeautyPlus_20140602204425_fast

 IMG-20140602-WA0001

Video di bawah nie ler jadi sumber rujukan….

Cuma, dalam video tu boleh tembak 5 round sekali load…. Aku cuma buat simple jer…. sekali tembak jer sekali load…

IMG-20140602-WA0000

Boleh laaaa.. bagi anak-anak seronok jer…. tu pun tak tau ler berapa lama tahannya benda tu….

Tak tahan pun tak perrr… benda murah jer…. Heheee !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s