Exora warranty claim… Rear axle dan ABS sensor…

Rear axle :
image

dah pernah tukar.. Kali nie jadi lagi…. Bengkok…. Claim sekali lagi….
Di saat entry ditaip… Proses penukaran rear axle sedang berlangsung…
Harap-harap lepas nie tiada masalah lagi ler…

ABS sensor :
image

First time problem… Dah check…. Satu sensor rosak…. Dah tukar… Semua nampak kembali ok….

Sepanjang hampir 3 tahun guna Proto¬† Exora nie, dah banyak kali gak datang ke service center…. Dah macam-macam claim dibuat….

Warranty pun dah hampir habis… Harap lepas nie tak ada masalah lagi ler hendaknya….

Aminnnnn!!!””

2 comments

  1. SebaikPerhiasan

    Asmlkm. Tengah berkira-kira nak ambil exora. Surf blog terjumpa blog tuan. Proton ni bukan x bagus. Design bagus. Teknologi bagus. Performance pun bagus. Yg tak bagusnya parts diorg tu. Mungkin proton kena ketatkan sikit piawaian parts yg vendor diorg bekalkan. Just my 2 cents…

    • bujang3

      Kira ok laaa… Aku tak mnyesal pun…. Puas hati… Sesuai ngan budget…
      Boleh la tunaikan hajat tu… Lagi pun aku dengar Exora Bold lagi best… Minyak pun jimat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s