Satu hari di TELUK SENANGIN!!! – Part 2.

Bertemu kembali dalam tajuk yang sama ( Satu hari di TELUK SENANGIN).

Setelah penat mandi-manda, terus jer check-in. Disebabkan ahlil keluarga yang ramai, maka proses membilas badan dengan air bersih memakan masa yang agak panjang.

Setelah selesai membilas badan dan menunaikan solat zohor, masing-masing kepenatan. Mencuri sedikit masa untuk melepaskan penat dengan berbaring, malah ada yang tertidur keletihan.

Setelah tidur sebentar melepaskan lelah, masing-masing bersiap nak gi window shopping kat AEON Seri Manjung.

Besar gak AEON kat sini. Nak keluar tu tak jumpa kereta. Rupanya, tersalah pintu laaa…

image

Balik dari cuci mata tu, anak-anak aku sambung berendam lagi. Ditemani oleh bini aku (teringin nak mandi, sebab diawal tadi tak berkesempatan).

Aku sibuk dengan misi untuk mengambil gambar suasana matahari terbenam. Memang indah pemandangan. Mendamaikan..

image

image
image
image

image

image

image

image
image

image

image
image

image

Dimalam hari, adik dan adik ipar aku dengan aktiviti memancing. Aku yang memang tak pandai memancing sekadar menghadirkan diri ajer la…

Tak dapat ikan lain melainkan ikan gelama ajer.. Itu pun kecik ajer saiznya.. Walaupun waktu malam dan lepak di tepi pantai, tapi tiada langsung tiupan angin. Agak panas malam tu.

Jam 1:00 pagi semua beransur masuk ke dorm. Kaum ibu semuanya dah lena dibuai mimpi. Kami pulak tak terus tidur. Sembang-sembang dulu sebelum tiba-tiba keadaan menjadi sunyi (dah tidur ler tuuu ).

Esoknya, mandi lagi sebelum check-out.
image

image

image

image

image

Sebelum check-out, sempat lagi aku ambik gambar-gambar sekitar kawasan chalet. Dan terakhir, bergambar beramai-ramai di hadapan Chalet Pak Ya!!!!

image

image
image

image

image

image
image
image
image

image

Selamat jalan Teluk Senangin.

Ada kesempatan boleh kembali lagi…

Chow!!!!

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s