SamDaddyCool Contest Giveaway 2012 !!!

Ada contest sedang berlangsung kat SamDaddyCool.com .

Contest sponsored by:

Contest berkisar dengan gambar di bawah. Sesiapa yang berkenan untuk menyertai, boleh lah ker SamDaddyCool.com untuk mengetahui lebih lanjut.

SAM

Penyertaan aku nie sekadar suka-suka disamping promote blog kawan-kawan!!!

PENYERTAAN AKU :

” Mak aii, lagi 160km !!! Bila nak sampai nieeee !!! Nak laju pun tak boleh… sekarang nie dah banyak sangat plak kamera AES dipasang !!, Merata-rata ada, kena la control speed tu … huuhuh   !!”

8 comments

  1. donnyien

    Hello bro bujang3,
    selamat malam,,, maaf lambat berkunjung ke sini..

    semoga berjaya diucapkan untuk contest tersebut. apa yang penting message yang disampaikan dalam gambar tu kita sentiasa berhati-hati ketika memandu.

    • bujang3

      thanks bro untuk kunjungan balas, walau pun dah lama tak berkomen kat blog ko, aku masih sekali sekala blogwalking ke sana.. nice bro.. blog makin mantap…

      Untuk contest tu, aku joint pun just 4 fun… bukannya nakkan hadiah sangat… saja nak joint sambil-sambil tu boleh gaka aku promosikan blog-blog member (SamDaddyCool) tu…

      Ikhlas jer…

      Apa pun donnyien… thanks again for the visit..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s