Apakah Maksud !!!!

Pelik !!!

Aku memang tak pandai IT….

Sebenarnya dah beberapa kali aku click kat link blog dalam listing rakan blogger aku yang mana akhirnya di bawa ke page seperti gambar di atas…

Kalau satu tu, mungkin ler pada anggapan aku yang blog tu dah bertukar.

Tapi kalau dah dua tiga blog yang try aku bukak, semuanya keluar page yang macam kat atas tu, aku hairan la…

Apakah maksud ???

Ada sesapa yang boleh tolong explain tak….???

Bujang3 dah fenin laaa….

p/s : Blog yang kuar page cam kat atas tu…. Blog Etomyam, Blog MohdNadri

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s