Mai makan burger!!!!!

Sekali-sekala pekena burger pun sedap jugakkkk!!!!!

Ada sapa-sapa yang tak suka makan burger????

Aku percaya kalau tak semua pun, pasti lebih dari separuh yang suka……

Bagi yang masuk dalam kategori “giler burger” pulak, sure terliur tengok burger bakar yang special nie…

image

Untuk seperti dalam gambar nie… Harganya RM55.00.
Untuk yang biasa… RM7.50…

Amacam?????

Terliur tak????

Tapi.. Kalau nak try burger nie, korang kena mempunyai tahap kesabaran yang tinggi… Sebab….

image

Ramai yang beratur menunggu giliran…kena ambik nombor tuuuu…

Ada masanya kena tunggu sehingga 3 jam sebelum tiba giliran kita…

Mak aiii… Lamanya!!!!!

Mesti sedap giler….

Bagi yang nak try.. Bolehlah gi Wangsa Maju…..

SELAMAT MENCUBA….

p/s : gambar dari The Star 10 Apr 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s