Samsung Flat Screen 42 Inch Plasma TV !!!!

Minggu lepas …

SONY DVD HOME THEATRE SURROUND SYSTEM..

Dah rabak RM999-00….

Baru-baru nie…

Ternampak pulak, offer SAMSUNG FLAT SCREEN 42 INCH PLASMA TV, RM1,799-00 ajer… !!!!

Dah lama gak aku dok usha flat screen nie…. jenama ??? tak jadi hal, asalkan bukan LG udah ler…!!!

Aku dah “alergic” ngan brand LG nie.. bukan apa… bagi yang bernasib baik, tak apa ler… bagi aku… dah 2 kali terkena… cepat sangat rosaknyer…. mula-mula peti ais… tak panjang umurnya… “Jahanam…”

Pas tu, terkena pulak ngan home theatre system… rasa-rasanya tahan setahun lebih jer…. SERIKKKK !!! Sekarang nie aku dah pakai peti ais SAMSUNG, mesin basuh pun SAMSUNG, tapi.. home theatre aku baru sambaq brand SONY… macam aku kata, kecuali brand LG ajer, yang lain tak jadi hal..

Berbalik pada perihal offer SAMSUNG FLAT SCREEN 42 INCH PLASMA TV tu, buat hati aku makin “pedih”, jiwa aku pulak makin “kacau” bila mengenangkan harganya yang makin hari makin menjunam.. dari suatu masa dulu dalam lingkungan RM2,200-00.. sekarang dah jadi RM1,799-00 jer…

“Gatal” jer tangan aku nak menekan butang-butang kat mesin ATM, untuk merealisasikan impian dan harapan yang makin menyesakkan fikiran aku nie……

Namun.. akhirnya…aku angkat kaki… tak menoleh ke belakang lagi… terus meninggalkan impian dan harapan aku bersama “offer” yang ku kira agak menarik itu…

Fuhh!!! Masih mampu aku bertahan nampaknya.. tapi….!!! entah berapa lamakah agaknya dapat aku tahan perasaan yang kian bergelora ini…. !!!

SAMSUNG FLAT SCREEN 42 INCH PLASMA TV… BYE FOR NOW… TILL WE MEET AGAIN IN THE NEAREST FUTURE !!! HAHAHAAAA!!!! MASA TU AKU TAK TAU LER, MASIH BOLEH BERTAHAN KER TIDAKKK!!!!

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s