Apakah maksudnya ini !!!!!

Tidak terlintas nak update blog….

Sengaja Google Search Bujang3 …..

Result yang keluar ….

Memang aku betul-betul tak paham… ngaper lak aku punya website bujang3.wordpress.com tu ada kat Plano, Amerika Syarikat ??? Blog aku kena hijacked macam yang Boss pernah cakap tu ker??? Tak paham !!!!!

Pas tu .. aku click kat result yang keluar tu… hasilnyer !!!!

Apakah makna semuanyer ini….

Kalau ada yang faham.. boleh share ker… Kenapa jadi cam nieee ????

15 comments

  1. ardzham

    bujang, kau masuk kat http://www.ip-adress.com/whois/
    kat bawah tulisan
    Whois IP? Enter a Domain, IP address or Host for an IP Whois Lookup.

    kau masukkan wordpress.com dan klik butang Ip Whois

    nanti kau akan lihat maklumat server wordpress,
    Wordpress IP:
    76.74.254.126
    Wordpress server location:
    San Antonio in United States
    Wordpress ISP:
    Peer 1 Network

    memang kat amerika tu….

    kat bawah dia nanti kau akan dapat banyak maklumat lain, kau cubalah ye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s