Akhirnya aku kering idea untuk ber”blogging” !!!

Sejak masuk bulan Ogos ni..boleh dikatakan setiap hari aku meng”update” blog nie.. ada saja citer yang terkeluar dari kotak imaginasi aku.. sepanjang aku aktif blogging..aku tak kesah apa tema citer aku.. aku main belasah jer.. lagi pun blog nie adalah blog peribadi … so, aku tulis jer apa yang teringat.. tak perlu nak ikut niche tertentu…

Tapi .. hari nie.. akhirnya aku kering idea … tak tau apa yang nak aku tulis untuk kisah kali ini… Tapi bak kata aku dalam post-post aku kebelakangan nie… dek kerana minat.. aku usahakan jugak mengisi sesuatu dalam blog merapu aku nie !!! Lagi pun, dalam bulan puasa nie, takkan nak tidur jer.. buat taik mata !!! Nanti, puasa ke mana… pahala ke manaa !!!!

Cuma.. aku harap… member-member yang setia mengunjungi blog aku nie, dapat terima celoteh dan kisah merapu aku selama ini… bukan apa.. nak tulis artikel hebat-hebat.. aku bukan sasterawan, bukan juga penulis terkenal dan hebat-hebat… aku hanya insan biasa yang minatย “blogging”, menambah kenalan dan mencari pengalaman melalui blog ..

Jadi…oleh kerana aku kekeringan idea sekarang nie… maka, rasanya, cukuplah dulu celoteh aku buat kali ini… sekiranya kotak imaginasi aku kembali penuh, mungkin aku akan kembali dengan citer-citer merapu yang lebih best !!!

WASSALAM !!!ย 

32 comments

  1. kulanz

    yang xda idea tu pun dah jadi idea penulisan juga..๐Ÿ˜€
    tapi kalau nak rehat menulis sehari dua pun tak kisah juga.. sambil-sambil tu boleh kumpul idea..

    • bujang3

      sekarang nie tengah rehat ler.. bulan puasa nie .. masa terhad sikit… boleh tengok blog nie sebelum terawikh sekejap.. pas tu sambung balik lepas terawikh… kalau letih.. langsung tak tengok blog nie !!!

  2. boss

    biasa la tu aku pun kadang2 kering idea juga nak post dalam blog.. he he he

    p/s:chaiyook! tu konon2 berusahalah! tapi maksud sebenar chaiyok tu sayur ape ntah kah3..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s