Keliru !!!! Confused !!!!

Soalan ….

Pernah tak korang rasa keliru ????

Confused ???

Tak kesah la sebab apa… tapi persoalannya… pernah tak ??? Kalau terjadi… apa yang korang buat ??? Mungkin minta pandangan sahabat handai…. teman rapat… sanak saudara…saudara mara atau keluarga ? Biasa nyer, dapat ke menyelesaikan apa masalah korang tu ??? Kalau masih confused lagi…cam ner plak ???

Eh !!! Apa kena ngan aku nie… penuh ngan soalan pulak…. sebenarnya aku tengah confuse nie !!!! nak tahu kenapa ???

Haaa !!! Confused kan ????

Apa-apa jer laaaa !!!!

16 comments

  1. suri Cahaya Cinta

    uhk..takut le..risau bagai..huhu..baik dah selesai makan..heeee..

    pic mmg ctk bro🙂 sb unik😉

    mf sb suri jarang ke sini.jumaat lpas blik mlk.pastu baru mlm tdi smpi umah..tu yang tak update blog..mgg ni mmg bzi sdh sgt..

    keje sorg tension..adehhhh..rasa nak bhnti je bro bujang.gaji ttp byk tu jugak huhu..

    thnks bro sb dtg ke blog suri.terharu sgt sb swaktu suri tiada di blog msh ada juga org masuk jegah ke blog suri huhu..🙂

    • bujang3

      balik Melaka ?? Syoknyer dapat balik kampung.. kitorang sekeluarga, rasanya raya nanti la baru balik Melaka… kat Masjid Tanah…. balik pun jarang-jrang, sebab jauh !!!

      Tak per… usah ler sedih sangat.. biasa ler tu.. dah ada hal… selesaikan lah yang mana patut… kalau ada masa..dtang la cam biase…ok !!!

      memang boring kalau kerja sorang… nak berhenti ??? Tanya la suami dulu … kalau green light, carry on.. tapi tak ada ler duit poket sendiri … walau gaji berapa pun ..tapi hasil titik peluh sendiri.. tu yang istimewa tu !!!

      Blog Suri tetap dikunjungi, tak kira cepat atau lambat …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s