Kenapa dia terjun!!!!!

Dah seminggu dirancang !!!

Akhirnya… hari yang ditunggu-tunggu, tiba jua !!!!

Alatan….. check !!!

Umpan …. check !!!

Alat ganti … check !!!

Baju keselamatan …  check !!!

Bekalan … check !!! Yang nie tak boleh lupa…nanti kebulur plak !!!!

Nampaknya semua sudah beres….!!! Siap sedia…. Majid dan Kamil pun berangkat !!!!

Menuju destinasi…. Ke mana ???? Kemana lagi…!!! Memancing ler… siap dah sewa sampan…. nak memancing kat tengah sungai !!!!! Sekali sekala … selalu pancing kat lombong, tepi longkang jer…. kali ni, kira thrill la sikit !!!

Sampai destinasi …!!!

Dah siap semua… dayung sampan ke tengah sikit…  baju keselamatan pun dah pakai….. So, bermulalah aktiviti memancing !!!

Dalam setengah jam ……

Langit mula gelap ….

Kedengaran guruh semakin kerap….

Tak bagus nie !!!!

Tiba-tiba …..

Hujan mula turun ….. !!!!

Kamil buka baju keselamatan, terus terjun dalam sungai…..!!!

Majid : @%#*&!!!! Kebingungan !!!

Apahal !!!!!

Kenapa Kamil terjun  ????

Kenapa dia terjun ???? @%&^%

Majid pun ikut terjun !!!!

KENAPA !!!! @%$&^%

26 comments

    • bujang3

      itu si luncai laaa…..

      p/s : terima kasih untuk link tu… aku dah add jugak link ko kat blogroll tu ..kalau silap tempat ..bagi tau lah yer..!!!

  1. myblog33r

    apa daa…takut hujan le polok…
    bujang2…aku ada maklumat penting dalam blog aku..tolong tengok untuk umat islam kita sahaja…lepas baca tolong hebahkan kepada umat islam kita yang lain…
    tq…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s