Bila UFO datang bertamu di Tuaran, Kota Kinabalu, Sabah!!!

U.F.O ????

Ya !!! Benar !!!

Dimana ???

Sabah !!!

Sabah, di mana ???

Tuaran Beach Resort, Kota Kinabalu !!!

Untung ya !!!!

Memangnya kenapa ???

Mana tidaknya… Masih dapat melihat U.F.O … kiranyanya dah lama U.F.O tidak bertamu!!!

Oooo!!! Gitu !!! Ingat gi mana tadi !!!!

Really ???

Yeah !!!

Didn’t you read the paper ???

No !!! I’m rather busy this week !!! Just doing my own things !!!

Bila citer bab UFO nie…tak kira bangsa…semua excited….  Sebab tu wayang pasal UFO nie laku…ada yang dah box-office..semua gara-gara, manusia memang minat benda-benda misteri nie …. Nak kata betul … !!! Entahlah !!! Tapi sejak dahulu lagi, manusia dah mula mengkaji benda nie… Saintis barat pun tak puas hati…. cuba mencari… Apakah ada makhluk lain yang menghuni cakrawala ini !!!

Maka tak heran lah, bila keluar citer UFO muncul di Sabah, semua menggelabah !!!! Mana yang berpeluang menyaksikan kejadian aneh itu, bertuah… peluang yang mungkin datang sekali seumur hidup…. yang tak berpeluang… tengok gambar dalam surat khabar ajer la… Sekurang-kurangnya dapat gak tengok gambar !!! Bagi yang tak boleh melihat…cam ner pulak…. kena lah membayangkan sendiri rupa UFO tu….!!!

Apa-apa pun, jika benar ada UFO sekali pun…apa nak diherankan… bukankah yang mencipta seluruh alam ini, berkuasa…  Kalau dah kehendakNya, maka segala apa yang mustahil di mata kita, boleh terjadi…. bersyukur dan berimanlah kepadaNya !!!!

WALLAH HU ALAM !!!

16 comments

  1. suri cahaya cinta

    Salam..
    piring hita..macam pinggan makan hehehe..mungkin sebab kita tak pernah tgok dia secara face to face to yg setegah dari kita gayat hehehe..

    sb dema ni tinggal kat atas.yg kita dok bawah tu yg rasa pelik nak tahu bagai heheee..

  2. botak

    menarik cerita pasal UFO ni bro..
    saya cadangkan semua geng blogger lepas ni bukak youtube dan taip “the arrival”..video documentary yg mengisahkan ttg dajal dan freemason..dan UFO ni adalah antara agenda mereka..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s