Sesuai untuk hilangkan stress !!!!

Hari ni aku tak tahu nak buat entri pasal apa… banyak masa aku habiskan dengan melilau ke blog lain (blogwalking ler tu!!) sambil meninggalkan satu dua comment bila terasa sesuai… Aku terjumpa blog yang menarik nie… AnakPerak.com…best gak lepak kat situ..banyak info dan tips yang boleh korang ambik…….

Dah lama ber”blogwalking” tu (kadang-kadang aku ber”blogrunning”)… aku sign on FB jap…entah cam ner ..terjumpa plak blog pecah perut nie… memang gelak sakan, kalau gi sini!!! Memang betul kata dia ni, nak hilangkan stress dah tak payah makan panadol, boleh terus ke halaman blog amazingnara.com ….memang best giler (promosi free tu!!!)

Antara yang menarik kat sana…

terlalu excited agaknyer!!!!

kecik-kecik dah miang!!!

lepak santai!!!

dan ada satu quiz duga akal nie yang aku rasa menarik sikit…kalau korang “terrer”… jawab le…. dah jawab baru tengok jawapan nye ye…kalau tak…tak thrill ler!!! SEDIA!!!

kalau rasa bijak...silakan!!!!

 cuba dulu ok!!!

jawapannyer!!!

Ha!!! amacam !!! ada betul ka!!!

Diharap…sedikit sebanyak dapat melegakan stress….!!!! Nak lega lagi…terus saja ke  Amazingnara.com…

p/s ; semua gambar-gambar dipinjam dari AmazingNara.com .

12 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s