Sotong ramal Germany kalah!!!

Semenjak bermulanya World Cup 2010 nie, dah tiga kali sotong meramalkan tentang nasib Germany… Ketiga-tiganya ternyata benar !!!! Pelik ????

Nasib Germany setakat ini ditentukan oleh ramalan sotong yang nampaknya menarik minat segelintir manusia serata dunia… dan kali ini, sotong sudah beralih arah… ramalan kali ini mengatakan Germany akan kalah kepada Sepanyol bagi perlawanan separuh akhir yang akan berlangsung pada pukul 2.30 pagi nanti… Benarkah ????

Ada lagi satu kenyataan yang pelik…. World Cup 2010 sebenarnya telah ditentukan dengan nombor…. Kenapa cakap cam tu ??? Cam mana boleh jadi cam tu ??? Cuba perhatikan kenyataan di bawah nie :

1. Brazil pernah menang World Cup pada tahun 1994 ; sebelum tu pernah jugak menang dalam tahun 1970.. Cuba campurkan kedua nombor tadi…. 1970 + 1994 = 3964

2. Argentina kali terakhir menang World Cup dalam tahun 1986 ; sebelum itu dalam tahun 1978, sekali lagi cuba campur kan… 1978 + 1986 = 3964

3. Germany pulak menang dalam tahun 1990 (kali terakhir) ; sebelum tu menang dalam tahun 1974… 1974 +1990 = 3964

4. Brazil sekali lagi menang dalam tahun 2002 ; juga pernah menang dalam tahun 1962… hasil tambah dua nombor itu … 1962 + 2002 = 3964

Jadi.. disini dapat disimpulkan nombor 3964 itu memainkan peranan dalam menentukan pemenang World Cup 2010… cam na ??? Cuma perlu ditolakkan 2010 ngan 3964…

3964 – 2010 = 1954 …… Dalam tahun 1954, World Cup dimenangi oleh Germany !!!

Maka, bermakna tahun 2010, juara world cup  akan jatuh kepada ……..

”   G   E   R   M   A   N   Y   !!!!!!!!!  

 p/s ; Jadi …kita sama-sama lihat, sapa yang betul… Sotong atau nombor keramat nie !!! Heee.heee.hee!!!!

p.p/s ; “SEKADAR GURAUAN … ; JANGAN PERCAYA KEPADA SOTONG @ NOMBOR KERAMAT …. “KHURAFAT !!!” 

14 comments

  1. mijie

    akhirnya german tewas juga dan nombor ramalan itu hanya tinggal kenangan, hehehe mainan nombor je tu, manipulasi…hohhoh

    puas hati tgk main smlm, tak rugi berjaga

    • bujang3

      si sotong “Paul” tu dah dapat ancaman bunuh dari penyokong Argentina… sekarang nie dah dapat kawalan ketat dah… Pelik…pelik!!!! Lepas nie apa lah agaknya ramalan sotong nie ye!!!

  2. Nadri

    mmg btl belaka ramalan sotong tuu..nie sotong pergi sekolah kots..lps nie blh beli sotong byk2 dkt pasar utk dijadikan bahan ramalan..hehehe..

    • bujang3

      tu yang heran tu!!!! Asyik betul jer ramalan dia…. musykil betul!!!! mungkin gak la , si “Paul” nie gi sekaolah …sebab tu dia ada nama…!!!! Dah abih Piala Dunia nie jadi lauk la, dia nie!!!!

  3. sufian

    german dah kalah pun…tensen gak

    tapi si puyol tu pun aku suka gak.. :p

    apa2 pun sotong tetap sotong, kalau dah tak betul ramalan nanti, jadi lauk laa..

    • bujang3

      agak-agak …sapa lak yang akan menang Piala Dunia nie nanti ye…buat masa sekarang sotong belum buat ramalan lagi…. ye lah… sotong tetap sotong…kena ngap le sikit lagi tu…!!!

    • bujang3

      aik…sokong Germany kerr… jangan la frust…tunggu 4 tahun lagi ler!!! Itu pun kalau si sotong “Paul” tu, ramal Germany menang ler!!!

    • bujang3

      jangan la sedih…nanti kite goreng sotong tu yer…. tapi sekarang nie dah ada burung nuri pulak yang jadi tukang ramal Piala Dunia 2010!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s