Outing kat Ulu Chepor ~ Koleksi gambar-gambar !!!

Koleksi gambar-gambar kat Ulu Chepor….

Hayati dan nikmatilah pemandangannya… Kalau rasa bagus… lain kali boleh singgah !!!!

Santai sambil baca akhbar pilihan !!!

rehat-rehat!!!

nyamannya!!!!

andai diselubungi alam misteri, cam ner ? Batu berdiri !!!

Pernah korang semua bertembung dengan situasi sebegini??

deruan jeram kecil memberi ketenangan fikiran !!!

ketenangan jiwa....!!!

batu-batu sungai yang cantik menghasilkan jeram-jeram kecil!!

Apa lagi…!!! dah lihat keindahan pemandangan di sekitar kawasan sungai !!!! Confirm puas hati !!!! Lagi pun, “free” aje…kalau gi Sunway Water World of Tambun, dah kena duit… kalau keluarga besar, beratus la jawabnya… kat sini !!! Airnya sejuk, nyaman dan selesa… bawak la berapa ramai ahli keluarga pun, “tak kena bayar“!!! Pas tu siapkan bekalan makanan yang banyak… gerenti puas hati !!!

p/s : sesekali luangkan masa bersama, merapatkan dan memesrakan lagi ikatan kekeluargaan !!!!!

8 comments

  1. myblog33r

    aik…lawan tokeh nampak….aku mandi laut ko pun nak pi mandi sungai yer…takpe2 tapi tak tangkap pulak gambo berenang ye…takut nak jadi dugong ke…hehehehe

  2. Mr Bulat

    Porah bro myblog33r… mentang mentang mandi kat kolam Awana Kijal Kemaman kutuk le orang tak beduit ne mandi kat Ulu Chepor……

    WWWhhhhhaaaaaa

      • botak

        haha tak boleh angkat atau alihkan ke batu2 tu??
        keras kot tempat tu..
        xde ternampak ape2 kelibat ke kat celah2 semak kat situ..
        heeeei takut~
        eh mane lagi takut??
        kat sungai tu ke atau kat tingkap rumah sebelah desktop..
        huhuhuhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s