Dah beberapa hari tak boleh baca entri sangilapi !!! S.O.S !!!

Salam untuk semua blogger yang mengenali aku….. yang baru atau pun yang dah lama kenal…. terima kasih kerana banyak memberi galakan dan sokongan….

Blogging dah jadi macam “teh tarik” bagi aku…kalau sehari tak pekena “teh tarik” rasa macam tek lengkap hidup aku pada hari tu…. memang rasa gelisah….berdebar-debar..tak tenteram..kalau kata orang Perak…”libang-libu dibuatnyer !!!” Ate, mana idaknyer…teh tarik tu memang favourite aku…setiap pagi sebelum masuk kerja, “wajib“…aku ulangi…”wajib” pekena teh tarik dulu….

Seperti biasa… bila online…aku akan mulakan dengan membalas komen kawan-kawan blogger…. pas tu aku start apa yang “sifu-sifu” aku kata “blog walking” (sebelum nie memang aku tak tahu istilah nie)… nak jadi cerita …beberapa hari nie aku tak dapat baca entri-entri terbaru dari sangilapi (one of my favourite blog)…cerita-cerita dari blog sangilapi nie memang best..kalau tak dapat baca memang terasa kekurangannya….

Bila aku masuk blog sangilapi, sehari dua nie… terpampang besar, shoutbox (mungkin gadget/widget/plugin terbaru) menghalang skrin dan page dia… nak baca cerita-cerita dia yang menarik tu pun tak dapat…. aku dah try tanya Boss dan Mijie… sekarang nie tengah tunggu reply dari dua orang sifu hebat nie…. harap-harap masalah ni akan selesai….

shoutbox ~ nak ditutup pun tak boleh !!!!

p/s : Nak ditutup pun tak boleh…. entah kenapa/dimana silapnyer pun aku tak tahu…. rugi…dah dua tiga hari tak baca enti dia…

6 comments

  1. mijie

    oh ya sy buka takder mslh pun, mungkin shoutbox tu tak compatible ngan Internet Explorer, cuba gunakan modzilla firefox ataupun google chrome

  2. botak

    haah laa dah lama betul x bukak blog bro sangilapi ni..
    nanti sekali bukak terus combo, baca semua yang tertinggal..
    sekali jalan je..

    • bujang3

      IE dan FF memang ada… tapi aku selalu guna IE…aku ingat sama jer… rupa ya ada yang boleh dan tak boleh plak….dah guna FF baru oleh buka blog ko… thanks to boss dan mijie for the advise..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s