Nak berblog pun tak feel…!!!!

sejak ber"blog"...dah jarang tengok tv !!!!

Sejak aku mula berblog nie… aku dah jarang tengok tv…. kepala hotak tu asyik ingat nak ber”blogging” jer…. entah ler… aku pun tak tahu… apa yang aku dapat…tapi sekurang-kurangnyer aku dapat kepuasan diri… lantak la orang nak kata apa…Kalau tak dapat duit pun bukannya depa rugi… kalau depa kata aku membuang masa pun…bukannya masa depa…. Biasa lee… ada jer benda yang tak betul pada mata orang …..

 (namun aku pasti, kawan-kawan yang mengenali aku, tak cam tu….)  

demam bola..!!!

Tapi…!!! sejak World Cup dah bermula ni, kepala asyik teringat bola la pulak…sebenarnya aku bukanlah peminat bola sepak… EPL ke, Serie A ke, atau pun liga tempatan, memang aku tak ambik kesah…. tapi World Cup ??? Seronok gak tengok skill masing-masing yang sememangnye superb tu…(Nak ber”blog” pun dah tak berapa feel dah)

Nak berblog pun tak berapa feel.!!!

Macam hari nie…. aku punya la tak sabar nak balik rumah (selepas kerja), nak tengok bola le…. dengar citer member, kat RTM1 pun ada live, pukul 7.30 malam… bergegaslah aku balik setelah “terpaksa” buat overtime (nak siapkan report lerr)… sampai rumah pun dah dekat nak pukul 7.30 malam…terus jer on tv… frust .. tak ada la pulak…. Aku memang pasang Astro, tapi tak ambil pakej sukan (kan aku dah kata… tak minat bola)… itu yang mengharapkan RTM1 tayang live… tapi tak ada pulak….

Tunggu pulak game pukul 10.00 malam…pun, tak disiarkan di RTM1, akhirnya…!!! aku layan la blog…. (tak tengok tv…frust tak ada bola). Tapi ..!!! tak berapa feel laa…. Kepala tetap ingat World Cup… 

Apa-apa pun…tunggu jer la, keputusannyer besok…. (Nak update kat score card ; member bagi)..

22 comments

  1. Dila.13

    Hmmm… Saya rasa En. Bujang3 ni mengalami sindrom hilang haluan dek terpengaruh dengan perkembangan semasa.. rasanya lepas habis world cup ni confirm En. Bujang3 tak boleh lepaskan dah keyboard pc tu.. ketuk ketak sampai ke pagi. hehehe🙂

    • bujang3

      ye la… sebelum world cup nie, memang selalu online sampai pagi…last-last…pergi kerja dalam keadaan mengantuk…he.he.heee!!! (jangan ikut contoh saya, ok!!!)

      p/s : terima kasih kerana sudi singgah kat blog nie…. saya memang suka tambah kenalan…tak kira sapa, asalkan ikhlas…!!!

  2. botak

    pergh..kat area2 tu xde kedai mamak ke??
    kalau kena kat mamak yg ade wireless, lg la masyuk..
    agak2 match bosan je, boleh lah sambil online..
    bile lg kita nak manfaatkan laptop baru kan??
    hehe

  3. suri cahaya cinta

    salam..
    blog kita maka ia adalah cetusan rasa hati sendirolah..

    agaknya diaorang cemburu kot sb diaorang tiada blog mabm bujang ni..hehehe..

    bola..bola..mimpi pon mmpikan bola..hehee

    • bujang3

      yea lah…nak harapkan RTM, tapi tak ada la pulak…. fuh…semangat ber”blog” tu…. agak-agak…sekarang nie…income kat blog ko, ok ke?? Harap ko berjaya….

  4. Mr Bulat

    Sape yang susah hati kalau kita berblog 2 en bujang3???

    Sebenornye depe 2 dengki kita sembang sembang dengan teknologi maya yang terkini ne……..

    Lagipun jika deme berkata 2 mungkin depa tak tahu kegunaan blog blog ini sebab maklumat yang depa terima dari media masa selalunya negatif kepada penulis – penulis blog ne….

    APAPUN “LANTAKLAH”””””””

  5. sangilapi

    apa nak tunggu sampai besok pulak,bujang….taip kat google dah tau keputusannya🙂

    aku pun bukan hantu bola biarlah kalau ada planet cup pun,aku buat endah tak endah…..hahaha tapi aku ada satu blog pasal bola[belum dimajukan lagi]….kahkahkah

    • bujang3

      oh ye ke… boleh tengok result kat google…aku nie bukan tau sangat bab IT nie… sebenarnya aku kesian kat diorang je…sebab tu aku tengok..kalau tak , planet cup (cam yg ko kate tu) pun aku tak layan… kahhhhhh!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s