Internet….

Sejak aku melanggan broadband ni, boleh kata separuh dari hari aku habis kat depan PC… banyak gak benda-benda yang aku belajar…antaranya…yang pertama Facebook… seterusnya blog…. pas tu, cuba-cuba download pulak… baru-baru ni aku berjaya download sound recorder..mungkin pada orang lain itu tak gempak langsung…tapi bagi aku yang baru belajar ni…dah kira hebat la tu….

Kiranya, aku dah terlambat sikit la nak belajar benda-benda IT ni, tapi tak kesah la…asalkan aku bermula. Sekurang-kurangnya..lambat atau cepat aku dapat  juga serba sedikit ilmu yang bermanafaat (terpulang kepada individu).

Dizaman internet ni, yang jauh dapat didekatkan… yang dah lama tak berhubung dapat kembali bertanya khabar…. bahkan banyak le benda-benda yang baik mengenainya, tapi awas…. perkara yang tak baik pun banyak…. seperti baru-baru ini… ada yang belajar cara membuat dadah pulak dari internet ni…. tepuk dada, tanya selera….!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s