Blog pulak……

Setelah selesa dengan facebook…aku mula belajar buat blog pulak…tapi yang sebenarnya apa kegunaan blog ni pun aku tak berapa faham…yang penting mesti berani mencuba… 16 April hari tu….merupakan hari pertama aku mendaftar blog aku kat wordpress… itu pun setelah aku ternampak salah seorang member guna wordpress dalam facebook dia…

Alhamdulillah…berjaya mendaftar…dan akhirnya aku menulis post aku yang pertama…. dan mulai dari saat itu…aku memikirkan apa yang sepatutnya aku post dalam blog aku ni…tak kesah la…. mungkin kerana aku belum mahir….blog aku nampak sebegini rupa…. kalau dah pandai nanti mungkin berbeza…. yang penting… dalam dunia yang serba IT ni…aku tak mahu ketinggalan….sekurang-kurangnya aku mahu celik IT…..

Belajar…!!! Selagi kita bernama manusia…kita tak pernah habis belajar…banyak yang belum kita faham, banyak juga yang kita tak tahu… jadi…!!! Belajar la…. selagi ada kemahuan untuk berubah…. dari tak berilmu kepada berilmu…!!!  Syabas kepada yang sentiasa berusaha memperbaiki diri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s