Apakah Maksud !!!!

Pelik !!!

Aku memang tak pandai IT….

Sebenarnya dah beberapa kali aku click kat link blog dalam listing rakan blogger aku yang mana akhirnya di bawa ke page seperti gambar di atas…

Kalau satu tu, mungkin ler pada anggapan aku yang blog tu dah bertukar.

Tapi kalau dah dua tiga blog yang try aku bukak, semuanya keluar page yang macam kat atas tu, aku hairan la…

Apakah maksud ???

Ada sesapa yang boleh tolong explain tak….???

Bujang3 dah fenin laaa….

p/s : Blog yang kuar page cam kat atas tu…. Blog Etomyam, Blog MohdNadri

About these ads

4 responses to “Apakah Maksud !!!!

  1. dia orang dah tutup blog itu? kot?

  2. yer ker… memang ada terpikir cam tu gakzz… Thanks !!!

  3. biasanya lau macam tu, dorang tak renew blog, jadi blog tu parking jap kat situ. itu setakat yg saya tau la..

  4. oh… yer ker…. blog tu parking kat situ berapa lama lak agakz nyer???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s